Festival íntim a Anglaterra

Abel Cruz Ayuso 02-09-2008

Prèvia de l´End of Road Festival

L’End of the Road Festival, a Dorset, Anglaterra (molt a prop d'on viu PJ Harvey) és una opció molt aconsellable per a tots aquells que, en algun moment vulgueu veure quin tipus de festivals es fan fora del nostre país.

De vegades, s'ha definit a la música d'aquest esdeveniment com pròxima al que es denomina com “americana”, però si donem un cop d'ull als grups integrants del cartell, aquesta idea no és del tot exacta: Mercury Rev, Low, Tindersticks, Kurt Wagner, Bon Iver, Dirty Three, Micah P. Hinson, David Thomas Broughton, Jason Molina (líder de Songs:Ohia i ara de Magnòlia Electric co. )…Un cartell variat que, aquesta any pot donar molt joc.

La particularitat del festival és que les places són limitades (5.000) - i per a l'edició d'aquest any ja s'han esgotat -, en un típic entorn anglès:un immens camp verd enmig del no-res i un gran desplegament de les autoritats i governs locals perquè l'esdeveniment es porti a terme com Déu mana.

L’End of the Road se celebrarà els dies 12, 13 i 14 de setembre i La Porta Clàssica estarà allà per a explicar-vos com és un festival diferent en un entorn diferent.

____________________________________________________________________________________________________

El End of the Road Festival, en Dorset, Inglaterra (muy cerca de donde vive PJ Harvey) es una opción muy aconsejable para todos aquellos que, en algún momento queráis ver qué tipo de festivales se hacen fuera de nuestro país.

A veces, se ha definido a la música de este evento como cercano a lo que se denomina como “americana”, pero si echamos un vistazo a los grupos integrantes del cartel, esa idea no es del todo exacta: Mercury Rev, Low, Tindersticks, Kurt Wagner, Bon Iver, Dirty Three, Micah P. Hinson, David Thomas Broughton, Jason Molina (líder de Songs:Ohia y ahora de Magnolia Electric co. )…Un cartel variado que, esta año puede dar mucho juego.

La particularidad del festival es que las plazas son limitadas (5.000) - y para la edición de este año ya se han agotado -, en un típico entorno inglés: verde campiña en medio de la nada y un gran despligue de las autoridades y gobiernos locales para que el evento se lleve a cabo como Dios manda.

El End of the Road se celebrará los días 12, 13 y 14 de septiembre y La Porta Clàssica estará allí para contaros cómo es un festival diferente en un entorno diferente.

Comentaris

Encara no hi ha comentaris. Fes el primer!

L'enquesta

Carregant...

Em critiques?

Fas un concert i t'agradaria que un dels nostres crítics vingués a escoltar-lo? Omple el formulari!