Recital de María Bayo

Ofèlia Roca 01-04-2010

Palau de la Música, 11 de març de 2010

Cicle Palau 100

-La soprano María Bayo va fer un recital amb el repertori que sol fer sempre: la primera part va estar composta per partitures de Beethoven, Mozart i Schubert i la segona, de música de Mompou, Gustavino i Lecuona.

Va iniciar el concert d'una manera molt fresca i resolutiva interpretant les cançons italianes de Beethoven amb molta musicalitat, amb molta línea vocal i amb un timbre fresc i generós. Va continuar la primera part amb la cançó Ridente la calma habitual sempre en els seus recitals i que va cantar amb molt gust musical. La primera part es va cloure amb unes cançons italianes de Schubert molt ben interpretades per la soprano.

També ho estigueren les peces de Mompou amb què va començar la segona part, així com les de Carlos Gustavino i Ernesto Lecuona on la cantant va estar esplèndida tant en la projecció de veu que omplia tota la sala com en la seva fantàstica interpretació de les partitures.

Al piano la va acompanyar un correcte i eficient Maciej Pikulski. I l'èxit va ser tant aclamat que ens va obsequiar amb tres propines.

Comentaris

Encara no hi ha comentaris. Fes el primer!

L'enquesta

Carregant...

Em critiques?

Fas un concert i t'agradaria que un dels nostres crítics vingués a escoltar-lo? Omple el formulari!