Balles o estudies? Autoreflexions sobre la diàspora salsera de Barcelona

La Porta Clàssica 14-03-2010

Nova sessió de DeWatts. Trobades Musicològiques, a l'Espai Mallorca

La Jove Associació de Musicologia us convida a la propera sessió dels "DeWatts. Trobades Musicològiques" que tindrà lloc el dilluns 15 de març a les 19 hores.

Què és?

Els DeWatts són un espai de discussió i intercanvi d'inquietuds sobre temes musicals des d'una perspectiva musicològica àmplia i oberta que permeti abordar qualsevol fet musical des de punts de vista diversos. L'objectiu d'aquestes trobades és crear un espai de diàleg entre persones interessades en la música i que tinguin ganes de compartir els seus punts de vista. En cada sessió comptarem amb un conductor que presentarà breument un tema i llençarà preguntes i qüestions per a generar un debat.

Quan es fa?

Les sessions es fan regularment en dilluns una vegada el mes en horari de 19 a 20,30h. Us hi esperem amb gran il·lusió i puntualitat, ja que l'estona que tenim està molt ajustada per les característiques de l'activitat.

On?

Aquestes trobades tindran lloc a l'Espai Mallorca, al c/ del Carme 55, al barri del Raval de Barcelona.

 

Sessió 3

Balles o estudies? Autoreflexions sobre la diàspora salsera de Barcelona, conduïda per Alba Marina González Smeja

La salsa brava és una música que té un lloc reservat en la nostàlgia i la diàspora llatinoamericana local i global. A Barcelona cohabita una "tribu" de salseros nòmades que segueixen aquesta música en el seu continu itinerari. El motiu d'aquest debat és parlar d'aquest itinerari des de la introspecció etnogràfica i experimental o bé des de les vivències inscrites en el cos de l'investigador. Un cos que està aprenent que ballar i estudiar pot ser la mateixa cosa.Organitzat per...
JAM. Jove Associació de Musicologia
http://lamusicologia.wordpress.com

Comentaris

Encara no hi ha comentaris. Fes el primer!

L'enquesta

Carregant...

Em critiques?

Fas un concert i t'agradaria que un dels nostres crítics vingués a escoltar-lo? Omple el formulari!