El BAM i la Mercè presenten la seva programació musical

La Porta Clàssica 11-09-2011

-Aquest dimecres es va presentar conjuntament la programació musical de les Festes de la Mercè i del Barcelona Acció Musical, que comptaran amb una reducció d'escenaris i de dies donat la retallada pressupostària.

Tot i així, tant el director artístic del BAM, Carles Conesa, que s'estrena aquest any, com el de Mercè Música, Jordi Turtós, van assegurar que gràcies a la complicitat i bona voluntat dels músics, s'ha aconseguit mantenir un nivell d'excel·lència en les propostes musicals d'enguany.

Jordi Turtós també va destacar la coordinació entre el BAM i la Mercè a l'hora de programar els escenaris compartits del Fòrum, fet que no s'havia produït en altres edicions.

Les propostes de la Mercè es repartiran, -a més del Fòrum i de l'Avinguda Reina Maria Cristina, que acollirà les programacions de les emissores de ràdio-, en tres escenaris al centre de Barcelona: Plaça Catalunya, Plaça Sant Jaume i Avinguda de la Catedral. Es podran veure gratuïtament formacions com l'Orquestra Plateria, el Pont d'Arcalís, la Sant Andreu Jazz Band, Els Pets, The Pinker Tones, Aziz Sahmaoui o Sidonie.

Per la seva banda, el BAM se situarà a la Plaça del Rei, la Plaça Reial, la Plaça dels Àngels i l'Antiga Fàbrica Damm, on aquest any hi actuaran els Quart Primera, Herman Dune i els suecs Mando Diao. El pop-rock se situarà al Fòrum on es podrà sentir El Petit de Cal Eril, Mazoni i Antònia Font la nit de dissabte. Però més enllà dels grans noms, el BAM continua apostant per ser una plataforma per presentar a la ciutat formacions emergents i experimentals i per això convida el públic a deixar-se sorprendre.

Comentaris

Encara no hi ha comentaris. Fes el primer!

L'enquesta

Carregant...

Em critiques?

Fas un concert i t'agradaria que un dels nostres crítics vingués a escoltar-lo? Omple el formulari!