El Cor de Noies de l'Orfeó Català viatja a Alemanya

La Porta Clàssica 11-03-2011

 

-Aquest cap de setmana (12 i 13 de març) el Cor de Noies de l'Orfeó Català, format per vint-i-sis cantaires entre 16 i 25 anys i que compta amb el mecenatge de la Fundación Banco Santander, oferirà dos concerts a les ciutats alemanyes de Kronberg i Mainz amb els cors femenins MainzVocal i Madchenchor St. Johann.

Aquests concerts són el resultat de l'intercanvi entre el Cor de Noies de l'Orfeó i el cor MaizVocal que va començar l'octubre de 2010 quan el cor alemany va venir a Barcelona i ja van oferir dos concerts: al Monestir de Sant Benet i al Petit Palau.

Els concerts que el Cor de Noies de l'Orfeó Català oferirà a Kronberg i Mainz amb els cors femenins alemanys, seran dirigits per la titular de cor català, Buia Reixach, i el titular del cor MainzVocal, Thomas Hanelt. El repertori, per a cor i orgue, i per a cor i piano, serà essencialment religiós, amb alguns temes de música catalana.

Aquest intercanvi està en la línia de potenciar els cors del Palau després dels anys d'invisibilitat sota la presidència de Fèlix Millet.

Comentaris

Encara no hi ha comentaris. Fes el primer!

L'enquesta

Carregant...

Em critiques?

Fas un concert i t'agradaria que un dels nostres crítics vingués a escoltar-lo? Omple el formulari!