El Liceu, més visible a RTVE

La Porta Clàssica 28-05-2011

-El director general de la Fundació del Gran Teatre del Liceu, Joan Francesc Marco, i el president de la Corporación de RTVE, Alberto Oliart, han firmat un acord pel qual RTVE i el LICEU col·laboraran en la cobertura informativa i en les retransmissions que permetin la promoció de la programació de les temporades artístiques a través de TVE, RNE, els mitjans interactius de RTVE i especialment de la programació cultural.

Tant TVE como RNE emetran les obres prèviament acordades de la programació de les temporades artístiques. L'emissió, de mutu acord, serà en directe o en diferit i s'estableix que les emissions siguin preferiblement en prime time.

Així mateix, amb caràcter general, es disposa que el Liceu serà un dels principals generadors de contingut per a els programes específics de música i arts escèniques que emeti la programació cultural de La 2 de TVE.

Per a Joan Francesc Marco i Alberto Oliart amb aquest acord es farà un pas endavant cap a la difusió dels espectacles programats al Liceu per a tota la geografia espanyola, alhora que una promoció de la cultura musical i les arts escèniques.

A la firma de l'acord també hi han assistit la directora de TVE Catalunya, Ana Mª Bordas, la directora de La 2, Montserrat Abbad, i el conseller d'administració de la Corporació de RTVE, Josep Manuel Silva, així com altres directius de RTVE i del Gran Teatre del Liceu.

Comentaris

Encara no hi ha comentaris. Fes el primer!

L'enquesta

Carregant...

Em critiques?

Fas un concert i t'agradaria que un dels nostres crítics vingués a escoltar-lo? Omple el formulari!