El Liceu obre les portes

La Porta Clàssica 07-05-2011

Dia Europeu de l'òpera

Diumenge 8 de maig de 2011

-Demà diumenge 8 de maig, el Liceu organitza una jornada de portes obertes, des de les 10 h del matí i fins les 18 h ininterrompudament, per celebrar el Dia Europeu de l'Òpera. Es podran visitar els espais més emblemàtics del Teatre: La Sala, el Saló dels Miralls, el Foyer i el Cercle del Liceu, on es podrà veure la col·lecció de pintures de Ramon Casas.

Durant tota la jornada s'oferiran actuacions musicals al Saló dels Miralls. Al matí hi actuaran estudiants de cant de grau superior del Conservatori Superior de Música del Liceu i a la tarda, presentat per Mònica Pagès, s'oferirà un recital de repertori alemany interpretat per quatre reconeguts cantants de la generació actual. La soprano Marta Matheu, la mezzosoprano Claudia Schneider, el tenor Roger Padullés i el baríton Enric Martínez-Castignani, acompanyats del pianista Francisco Poyato, oferiran un recorregut antològic pel lied i l'òpera alemanya, des de Mozart fins a Kurt Weill. A més, s'escoltarà l'estrena absoluta de dues cançons sobre textos poètics alemanys, composades per Enric Palomar i Albert Guinovart com a contribució especial a l'acte.

També es projectaran al Foyer tres òperes enregistrades al Liceu: La Petita Flauta Màgica i La Ventafocs, del Petit Liceu, i Manon de J. Massenet.

Comentaris

Encara no hi ha comentaris. Fes el primer!

L'enquesta

Carregant...

Em critiques?

Fas un concert i t'agradaria que un dels nostres crítics vingués a escoltar-lo? Omple el formulari!