El llibret a debat

La Porta Clàssica 19-06-2011

Simposi Internacional: Òpera i Llibret

SGAE, 26 i 27 de juny

-Òpera de Butxaca i Nova Creació ha volgut aprofitar l'estrena de Lord Byron (el nou treball d'Agustí Charles i Marc Rosich) al Gran Teatre del Liceu com una oportunitat per promoure el debat sobre un dels temes de major importància actualment: el paper del llibret en l'òpera contemporània. Com s'haurien d'encarar músics i dramaturgs a les necessitats i les incertituds d'aquesta època de canvis? Com jugar amb una diversitat de llenguatges i perspectives diferents amb l'objectiu d'unir-los i compondre obres que puguin seduir-nos?

El Simposi sobre el llibret operístic tindrà lloc els dies 26 i 27 de juny a la Seu de SGAE i està obert a dramaturgs, guionistes, escriptors, compositors, directors d'escena, cantants, músics, periodistes i a tots els aficionats en general al món de l'òpera.

Comptarà amb la participació, entre d'altres, dels compositors Agustí Charles, Benet Casablancas i Alberto García Demestres, dels directors d'escena Xavier Albertí i Georges Delnon i dels llibretistes Marc Rosich, Toni Rumbau, Rebecca Simpson i Klaus Händl. El Simposi es podrà complementar amb el curs Escribir el tiempo que impartirà Alejandro Tantanian del 28 de juny al 1 de juliol a la Sala Beckett.

Aquest simposi compta amb la col·laboració de nombroses entitats, entre les quals el Gran Teatre del Liceu, el Goethe-Institut de Barcelona, l'Ajuntament de Barcelona, la SGAE, l'Institut Ramon Llull o la Sala Beckett -Obrador.

Tota la informació es pot trobar a www.obnc.cat

Comentaris

Encara no hi ha comentaris. Fes el primer!

L'enquesta

Carregant...

Em critiques?

Fas un concert i t'agradaria que un dels nostres crítics vingués a escoltar-lo? Omple el formulari!