El musicòleg com a treballador al camp

La Porta Clàssica 20-02-2011

Nova sessió de DeWatts conduïda per Gianni Ginesi

-La Jove Associació de Musicologia us convida a la segona edició dels "DeWatts. Trobades Musicològiques" 2011. La propera sessió tindrà lloc el dilluns 21 de febrer a les 19 hores.

Què és?

Els DeWatts són un espai de discussió i intercanvi d'inquietuds sobre temes musicals des d'una perspectiva musicològica àmplia i oberta que permeti abordar qualsevol fet musical des de punts de vista diversos. L'objectiu d'aquestes trobades és crear un espai de diàleg entre persones interessades en la música i que tinguin ganes de compartir els seus punts de vista. En cada sessió comptarem amb un conductor que presentarà breument un tema i llençarà preguntes i qüestions per a generar un debat.

Quan es fa?

Les sessions es fan regularment en dilluns una vegada el mes en horari de 19 a 20,30h. Us hi esperem amb gran il·lusió i puntualitat, ja que l'estona que tenim està molt ajustada per les característiques de l'activitat.

On?

Aquestes trobades tindran lloc a l'Espai Mallorca, al c/ del Carme 55, al barri del Raval de Barcelona.

 

Sessió 2

El musicòleg com a treballador al camp, conduïda per Gianni Ginesi

En Etnomusicologia, el procés de recerca inclou diferents tècniques de recollida de dades, entre elles les entrevistes. Però, què vol dir fer una entrevista? Què aporten a la recerca? Quins són els seus límits? Quina relació s'estableix entre les persones que hi participen? Breument, parlarem sobre aquestes qüestions i les conseqüències que en deriven amb Gianni Ginesi, doctor en musicologia per la Universitat Autònoma de Barcelona i professor de l'Escola Superior de Música de Catalunya.

Organitzat per...
JAM. Jove Associació de Musicologia

Comentaris

Encara no hi ha comentaris. Fes el primer!

L'enquesta

Carregant...

Em critiques?

Fas un concert i t'agradaria que un dels nostres crítics vingués a escoltar-lo? Omple el formulari!