Els concerts també són per als menuts

La Porta Clàssica 13-11-2010

El Palau de la Música i l'Auditori inicien la temporada de Concerts Familiars

-Aquest cap de setmana s'inicien, al Palau, els concerts per als més petits. Dins del cicle Concerts Familiars, l'espectacle Bim Bom, nadons al Palau, vol oferir una experiència única per compartir les primeres sensacions musicals entre pares i fills de fins a un any d'edat. Un taller de sons, ritmes i jocs per descobrir tot un nou món auditiu el proper diumenge 14 de novembre, en doble sessió a les 11h i 12.30h.

El dissabte 13, per la seva banda, i també al Petit Palau amb la mateixa sessió doble, hi haurà la darrera cita de Zig Zag, passets al Palau, per a nens d'un a dos anys.

Teniu tota la programació per a infants del Palau de la Música aquí.

 

Per altra banda, L'Auditori inicia aquest 20 de novembre el cicle de Concerts en Família, que enguany celebra els deu anys, amb el concert L'Ocell de Foc, que tindrà lloc a les 12:30h a la Sala 1 Pau Casals. Aquest concert presenta, per als nens i nenes a partir de 6 anys,  sis obres de diferents compositors, amb les seves ambientacions escèniques descobrint la particular sonoritat de la Banda Municipal de Barcelona com a gran instrument musical.

Les novetats de la temporada d'enguany se centren en 3 nous concerts: Músiques d'arbre (a partir de 6 anys i programat pel mes de març), Sona Bach (a partir d'1 any i programat durant abril i maig) i Què és el Gamelan? (a partir de 6 anys i programat el mes de febrer dins el VI Festival Internacional de Percussió). Així doncs Bach, la música tradicional i la percussió arrodoniran la programació familiar d'aquesta temporada, que compta amb un variada oferta per a nens de totes les edats.

Teniu tota la programació per a infants de L'Auditori aquí.

Comentaris

Encara no hi ha comentaris. Fes el primer!

L'enquesta

Carregant...

Em critiques?

Fas un concert i t'agradaria que un dels nostres crítics vingués a escoltar-lo? Omple el formulari!