Euroconcert plega

La Porta Clàssica 30-05-2011

La promotora cessa al no poder suportar les retallades pressupostàries

-La promotora Euroconcert ha comunicat avui el cessament definitiu de les seves activitats professionals després de 26 anys de servei a la música.
Euroconcert ha pres aquesta decisió davant la pressió produïda per la crisi general i, ben particularment, per les conseqüències econòmiques derivades del suport de les institucions públiques i dels organismes privats que fins al moment han permès en gran part el manteniment dels projectes i realitzacions musicals.
Euroconcert s'ha vist obligat, per tant, a cancel·lar els seus projectes immediats: la Temporada de Concerts al Palau de la Música Catalana; el Cicle d'Orgue a la catedral de Barcelona: el cicle Música i Músics de Catalunya; la gestió com a Agència de Concerts i altres iniciatives en el camp de la música.
L'entitat lamenta profundament aquestes decisions -ben contràries a la seva voluntat- que l'han empès a una situació insostenible i d'extrema dificultat.
I conclou que és conscient d'haver portat a terme una trajectòria professional caracteritzada per un segell propi i peculiar. El rigor, l'interès i la qualitat -i, en molts moments, la gosadia- han estat els eixos de la seva actuació fins al dia d'avui.

Comentaris

  1. alfonso aijon (31-05-2011 09:05):
    Triste y lamentable noticia. Sabat desde hace mas de 40 años -del Palau a Euroconcert- se ha desvivido por mantener y animar la actividad musical del mayor nivel en Barcelona. Antoni , estoy seguro, tendrá que reaparecer, no podemos permitirnos que alguien de su valía , coraje y valentía se retire, precisamente, en estos momentos difíciles para todos.

L'enquesta

Carregant...

Em critiques?

Fas un concert i t'agradaria que un dels nostres crítics vingués a escoltar-lo? Omple el formulari!