James Taylor serà avui a l'Apolo

La Porta Clàssica 10-06-2011

-James Taylor Quartet celebra el seu 25è aniversari amb una gira de presentació del seu nou àlbum, The Template (Chinchin Records). James Taylor és un dels grans instrumentistes britànics de la seva generació, amb uns directes enèrgics i el so Hammond com a marca distintiva. Ha donat obres de gèneres tan diversos com el jazz, el funk, el soul, el rock i fins i tot el rap.

Taylor es va donar a conèixer, després del seu pas per The Prisioners als anys vuitanta, amb la cançó The Theme from Starsky and Hutch. L'àlbum debut de la banda estava format per versions de temes de pel·lícules i la seva reputació es va basar en el jazz funk, l'r'n'b, els temes d'espionatge dels seixanta, el free jazz i els psicodèlics.
El seu darrer treball, que es pot emmarcar en el jazz funk, és d'una gran intensitat, amb una musicalitat subtil, poderosa i dinàmica. Hi col·laboren artistes com John Turrell o Gareth Lockrane.

El britànic James Taylor Quartet repassarà el seu impressionant catàleg en directe aquesta nit a La [2] de l'Apolo de Barcelona.

Comentaris

Encara no hi ha comentaris. Fes el primer!

L'enquesta

Carregant...

Em critiques?

Fas un concert i t'agradaria que un dels nostres crítics vingués a escoltar-lo? Omple el formulari!