Joan Oller canvia L'Auditori pel Palau

La Porta Clàssica 22-12-2010

-El proper mes de febrer de 2011, l'actual director general del Consorci de L'Auditori de Barcelona i l'Orquestra Simfònica de Barcelona i Nacional de Catalunya, Joan Oller, s'incorporarà al Palau de la Música Catalana, en substitució de Joan Llinares que va anunciar fa escasses setmanes que cessaria del càrrec coincidint amb el final d'any. La Junta Directiva de l'Orfeó Català va decidir nomenar Oller com a proper director general ahir a la tarda en sessió ordinària.

Joan Oller (Barcelona, 1967), responsable de L'Auditori des de 2001, va ser gerent anteriorment de les Orquestres Simfònica del Vallès i Simfònica de Castella i Lleó, així com de la Fundació Pablo Sarasate de Pamplona.

És llicenciat en administració i direcció d'empreses per ESADE i en filosofia i ciències de l'educació per la Universitat de Barcelona. Ha cursat estudis de música al Conservatori del Liceu i és professor de màrqueting i programació musical de l'Escola Superior de Música de Catalunya (ESMUC). Ostenta, a més, el càrrec de president de la Red de Organizadores de Conciertos Educativos (ROCE), i de l'Associació de Professionals de la Gestió Cultural de Catalunya (APGCC). També és membre del Ple i de la Comissió Artística de l'European Concert Hall Organisation (ECHO).

Comentaris

Encara no hi ha comentaris. Fes el primer!

L'enquesta

Carregant...

Em critiques?

Fas un concert i t'agradaria que un dels nostres crítics vingués a escoltar-lo? Omple el formulari!