La música de cambra al Palau canvia de nom

La Porta Clàssica 16-07-2011

-El Palau de la Música Catalana i Ibercamera han arribat a un acord per impulsar Da Camera, un cicle de música de cambra a la Sala de Concerts del Palau de la Música Catalana que substitueix l'oferta de cambra que fins ara assumia Ibercamera dins de la seva temporada a l'auditori barceloní. Els impulsors volen mantenir la tradició cambrística de la sala, reivindicar la música de cambra de qualitat com a gènere fonamental i donar-hi el mateix espai i pes que tenen altres gèneres més populars, a més d'oferir la possibilitat a joves intèrprets de debutar en un espai tan emblemàtic de la ciutat de Barcelona.

Amb aquest nom es vol retre homenatge a l'Associació Musical Da Camera que del 1913 al 1936 va ser el principal promotor d'una "edat d'or" de la música de cambra a Barcelona.

El cicle se celebrarà entre febrer i maig de 2012 i estarà integrat per sis concerts. Hi participaran el Cuarteto Quiroga, el Fauré Quartett, el Pavel Haas Quartet, els duos formats per la genial i reconeguda violoncel·lista Sol Gabetta i el pianista Bertrand Chamayou i pel violinista Lorenzo Gatto i el pianista Roberto Giordano i, finalment, un recital de piano a càrrec de Iuliana Avdeieva, guanyadora del Concurs Internacional de Piano Frédéric Chopin 2010.

El cicle vol acollir un públic plural i incentivar l'accés de nous melòmans al gènere cambrístic, per això els preus s'ajustaran entre els 14 i els 28 euros, que podran reduir-se encara un 10 % amb els abonaments.

Comentaris

Encara no hi ha comentaris. Fes el primer!

L'enquesta

Carregant...

Em critiques?

Fas un concert i t'agradaria que un dels nostres crítics vingués a escoltar-lo? Omple el formulari!