L'escenografia de Król Roger, premiada

La Porta Clàssica 11-04-2010

Raimund Bauer rep l'Opus Stage Design Award

-El professor i escenògraf Raimund Bauer ha rebut el prestigiós guardó Opus Stage Design Award a la Fira de Frankfurt el passat divendres 24 de març de 2010 pel disseny de l'escenografia de l'òpera Król Roger de Karol Szimanowski, una coproducció del Festival de Bregenz i del Gran Teatre del Liceu de Barcelona.

El premi  Opus es concedeix anualment a quatre o cinc categories, però aquest any únicament  l'escenografia de Król Róger ha estat mereixedora de l'esmentat guardó.

L' Opus està concebut per a premiar projectes on la creativitat i la intel·ligència aplicades a la tecnologia escènica, aportin resultats artístics de rellevància.

El premi ha estat lliurat per Karin Winkelsesser, redactora en cap de la revista Bühnentechnische  Rundschau de Berlín en  nom del jurat. En la seva al·locució va expressar: "Com a ponent vull ressaltar l'èxit de l'especial col·laboració entre l'art i la tecnologia juntament amb l'eficàcia dels constructors dels decorats i igualment a la cooperació entre teatres d'òpera que fan possible la realització d'aquests decorats impressionants com ara el del Bregenz Festpiele i del Gran Teatre del Liceu de Barcelona. El guardó atorgat al Professor Bauer és al mateix temps una apreciació de les fites dels teatres d'òpera europeus, en els que no només els seus propis objectius sinó els diferents països estan cada vegada més integrats entre sí".

Comentaris

Encara no hi ha comentaris. Fes el primer!

L'enquesta

Carregant...

Em critiques?

Fas un concert i t'agradaria que un dels nostres crítics vingués a escoltar-lo? Omple el formulari!