Litus estrena videoclip en 3D

La Porta Clàssica 15-05-2011

-Demà, als Cinemes Girona de Barcelona, Litus presentarà en directe algunes cançons del seu darrer disc Si tiene que llover que nieve (Temps Record, 2010) i també estrenarà un videoclip en format 3D estereoscòpic.

La cantant islandesa Björg va ser pionera amb la gravació d'un videoclip en 3D. Ara, en Litus es converteix en el segon artista català a fer-ho, després del grup Pastora. Es tracta de Carnaval, una cançó d'ambient de cabaret, espectacular i molt colorista.

El clip es va rodar durant 4 dies al Teatre Ateneu d'Igualada gràcies a la col·laboració de més de 50 figurants de diverses entitats d'Igualada, amics, artistes i ciutadans anònims. La iniciativa neix de la inquietud i les ganes d'investigar i experimentar amb la tecnologia del 3D estereoscòpic.

Dirigit per Fabià Ortega i Joan Antoni Barjau, i partint d'una mínima infraestructura i sense un pressupost definit, aquest projecte no hauria estat possible sense la col·laboració de Power Pc, l'empresa audiovisual que va cedir l'equipament 3D necessari, així com la Regidoria de Cultura de l'Ajuntament d'Igualada.

La pre-estrena va tenir lloc el passat 2 d'abril al Teatre Ateneu d'Igualada. I el videoclip ha passat també per la primera edició del Dogville Festival de Viladecans (15 i 16 d'abril), el primer Festival de curtmetratges en 3D d'àmbit internacional de Catalunya, on va rebre una menció especial.

Comentaris

Encara no hi ha comentaris. Fes el primer!

L'enquesta

Carregant...

Em critiques?

Fas un concert i t'agradaria que un dels nostres crítics vingués a escoltar-lo? Omple el formulari!