Moisès Fernández Via guanya el Richmond Prize

La Porta Clàssica 20-03-2010

El pianista disfruta actualment d'una beca de "La Caixa" a Boston

-

El prestigiós 'Richmond Prize' representa la màxima distinció que atorga anualment la Universitat de Boston als alumnes de l'àmbit artístic, amb una dotació econòmica de 8000 dòlars.

El passat dimarts 2 de març, els sis finalistes van oferir un recital amb un programa lliure de trenta minuts juntament amb una peça obligada, obra composta expressament per al premi pel compositor Richard Cornell, i entregada als finalistes únicament una setmana abans de la prova final per estudiar-la i memoritzar-la.

El jurat del premi, integrat pel Dr. Nilly Shilo,  Prof. Alexander Korsantia, Prof. Tatyana Dudochkin del New England Conservatory of Music, Prof. Diane Anderson del Conservatori de Brussel·les, Prof. Michael Lewin del Boston Conservatory i Dr. Igal Kesselman del Kaufmann Institute de Nova York, va atorgar per unanimitat el premi al pianista Moisès Fernández Via destacant  "la seva indiscutible solidesa artística".

Actualment, Moisès Fernández Via viu a Boston, on realitza un Artist Diploma a la Universitat de Boston com a becari de "La Caixa".

Comentaris

Encara no hi ha comentaris. Fes el primer!

L'enquesta

Carregant...

Em critiques?

Fas un concert i t'agradaria que un dels nostres crítics vingués a escoltar-lo? Omple el formulari!