Move7 presenta disc a la Nova Jazz Cava

La Porta Clàssica 27-02-2011

Terrassa, 4 de març a les 22h

-La formació composta per Aníbal Martínez a la guitarra, Rai Ferrer al contrabaix, Víctor Correa al trombó, Gilberto Rivero i Miguel Villar als saxos, Nelsa Baró al piano, Guillermo Calliero a la trompeta i Ramón Ángel Rey a la bateria presentarà el proper divendres 4 de març a les 22h el seu primer disc d'estudi.

Amb els arranjaments i la direcció del músic argentí Aníbal Martínez, el grup donarà a conèixer set temes originals on la música sud-americana es mescla brillantment amb les harmonies pròpies del jazz. Són peces on l'orquestració i les veus reben un tractament clàssic, mentre que l'estructura rítmica i la improvisació beuen del folklore i el jazz.

El concert s'emmarca dins la temporada estable de la Nova Jazz Cava de Terrassa i l'entrada val 12 euros.

Comentaris

  1. elquecontesta (07-03-2011 12:03):
    Gran concert el de divendres. Amb aquest tipus de formacions, monstres tant en quantitat de músics com en qualitat musical, un reflexiona sobre el futur del jazz a Catalunya i resta tranquil ja que, amb personatges con l'Anibal, la creativitat i l'empenta jazzística es troba sempre en el millor moment. Ara queda fer-la sortir del seu cap! i això vol dir, naturalment, comprar el disc, gaudir-lo, i animar al MOVE-7 a seguir fent la seva imprescindible tasca creativa. Felicitats!

L'enquesta

Carregant...

Em critiques?

Fas un concert i t'agradaria que un dels nostres crítics vingués a escoltar-lo? Omple el formulari!