Música, política i subversió en l'espai públic

La Porta Clàssica 13-06-2010

Última sessió de DeWatts

-La Jove Associació de Musicologia us convida a la propera sessió dels “DeWatts. Trobades Musicològiques” que tindrà lloc el dilluns 21 de juny a les 19 hores.

Què és?

Els DeWatts són un espai de discussió i intercanvi d’inquietuds sobre temes musicals des d’una perspectiva musicològica àmplia i oberta que permeti abordar qualsevol fet musical des de punts de vista diversos. L'objectiu d'aquestes trobades és crear un espai de diàleg entre persones interessades en la música i que tinguin ganes de compartir els seus punts de vista. En cada sessió comptarem amb un conductor que presentarà breument un tema i llençarà preguntes i qüestions per a generar un debat.

Quan es fa?

Les sessions es fan regularment en dilluns una vegada el mes en horari de 19 a 20,30h. Us hi esperem amb gran il·lusió i puntualitat, ja que l'estona que tenim està molt ajustada per les característiques de l'activitat.

On?

Aquestes trobades tindran lloc a l'Espai Mallorca, al c/ del Carme 55, al barri del Raval de Barcelona.

 

Sessió 6

Música, política i subversió en l’espai públic, conduïda per Gemma Galdón Clavell

En un context de creixent control i normativització del que s'accepta a l'espai públic, la música es constitueix com un acte polític i subverisu. El contingut dissident de la música al carrer va més enllà de la seva intencionalitat política, ja que l’ocupació no acceptada de l'espai públic es constitueix, per sí sola, com un acte polític subversiu. La resposta de les institucions és una ofensiva contra la música al carrer com a part d’una dinámica general vinculada a la globalització i la desafecció política.
Organitzat per...
JAM. Jove Associació de Musicologia
http://lamusicologia.wordpress.com

Comentaris

Encara no hi ha comentaris. Fes el primer!

L'enquesta

Carregant...

Em critiques?

Fas un concert i t'agradaria que un dels nostres crítics vingués a escoltar-lo? Omple el formulari!