Nova temporada de l'OCM

La Porta Clàssica 14-11-2011

-L'Orquestra Camera Musicae inicia la seva sisena temporada el proper mes de desembre amb la participació de directors i solistes de carrera internacional i una atractiva programació per al públic tarragoní i català.

Durant el mes de novembre, l'OCM ja ha participat en dues produccions externes, com la IVa Trobada de Trompistes i la Gran Missa en do menor de Mozart amb la Coral de la Universitat Rovira i Virgili. Però no serà fins al desembre que donarà el tret de sortida a la seva temporada.

La programació pròpia de l'orquestra s'iniciarà el proper dia 3 de desembre, amb un concert dedicat a Brahms i el piano al Casal Riudomenc de Riudoms que es repetirà el dia 4 a l'Auditori de l'Escola de Música Pau Casals d'El Vendrell. El pianista Kiev Portella interpretarà el Concert núm. 2 del compositor alemany.

Just abans de les festes nadalenques l'OCM convidarà el baríton Joan Pons en un programa dedicat a les obertures, àries i duets operístics italians on també participarà la soprano Marta Mathéu.

L'any 2012 s'iniciarà amb una producció dedicada als Septets de Beethoven i Saint-Saëns on també es podrà escoltar l'estrena de Cartoons de Marc Timón.

Febrer estarà dedicat a La música i la terra, on el director titular, Tomàs Grau, cedirà el podi a Manuel Valdivieso i on es podrà assistir a una altra estrena, en aquest cas d'Albert Guinovart, que continuarà sent l'artista resident durant la temporada 2011-2012.

Altres músics convidats per l'orquestra seran el violinista Gerard Claret, el Manel Camp Trio, el saxofonista Llibert Fortuny o els violoncel·listes Josep Trescolí i Jordi Claret, mentre que el principal director convidat serà José R. Pascual-Vilaplana.

Tota la programació de l'OCM està disponible aquí.

Comentaris

Encara no hi ha comentaris. Fes el primer!

L'enquesta

Carregant...

Em critiques?

Fas un concert i t'agradaria que un dels nostres crítics vingués a escoltar-lo? Omple el formulari!