Noves incorporacions al Palau de la Música

La Porta Clàssica 18-04-2010

La Fundació Orfeó Català-Palau de la Música Catalana incorpora Albert Roura com a director de Mecenatge i Comunicació

-El Palau de la Música Catalana, presidit per Mariona Carulla i dirigit per Joan Llinares, ha incorporat aquesta setmana el periodista Albert Roura Planas (Arenys de Munt, 1963) al seu equip de direcció, en qualitat de director de Mecenatge i Comunicació.

En la nova etapa, iniciada fa uns mesos pel Palau de la Música, Roura s'ocuparà de la relació amb les empreses i les institucions que garanteixen l'activitat del Palau. També s'encarregarà de dirigir la relació amb els mitjans de comunicació i la imatge pública de la institució.

Fins al mes de desembre passat, Albert Roura va ser director de comunicació del Grup Agbar. Abans ho va ser la Universitat de Barcelona i de la Fundació «la Caixa». També ha estat cap de premsa d'El Corte Inglés a Catalunya.

És vicepresident de Dircom Catalunya des del 2007. Com a periodista ha treballat a TVE, TV3, "Diari de Barcelona", "El Periódico de Catalunya" i Catalunya Ràdio. Des de fa 10 anys és codirector del curs Direcció estratègica de la marca i la comunicació, a ESADE.

 

Fotografia d'Antoni Bofill

Comentaris

Encara no hi ha comentaris. Fes el primer!

L'enquesta

Carregant...

Em critiques?

Fas un concert i t'agradaria que un dels nostres crítics vingués a escoltar-lo? Omple el formulari!