Oberta la XVI convocatòria del cicle de concerts Primer Palau

La Porta Clàssica 08-05-2011

-La Fundació Orfeó Català-Palau de la Música, amb el patrocini de Mitsubishi Electric Europe B.V. Sucursal a Espanya, organitza el setzè cicle Primer Palau, amb la finalitat de donar l'oportunitat de debutar a la Sala de Concerts del Palau de la Música Catalana als joves intèrprets de música clàssica que encara no hagin tingut ocasió de fer-ho individualment com a solistes en concert públic.

La convocatòria és oberta a instrumentistes de corda, teclat, vent o percussió, cantants, duos amb piano i grups de música de cambra constituïts, de nivell superior o graduats. Els sol·licitants hauran de ser de nacionalitat espanyola, o residents a l'Estat espanyol, nascuts a partir de l'any 1984, en el cas dels instrumentistes, o a partir de l'any 1981, en el cas dels cantants.

Els candidats hauran de presentar, abans del 6 de juny de 2011, una o diverses propostes del repertori que desitgin interpretar, corresponent a la modalitat, o modalitats, escollida (solo, solo amb piano, música de cambra).  

Paral·lelament a la celebració del cicle, que constarà de quatre concerts, es convoca el Premi Primer Palau que està dotat amb 6.000 € i no podrà ser dividit. Si el jurat ho considera oportú, podrà concedir, a més, un segon premi, dotat amb 3.000 €, i dos accèssits, dotats cada un amb 1.500 €. Un jurat format per una representació de la crítica musical de Barcelona atorgarà el Premi de la Crítica, dotat amb 1.000 €, destinats a comprar material musical. La proclamació oficial del veredicte tindrà lloc en el concert extraordinari de clausura del cicle.

Comentaris

Encara no hi ha comentaris. Fes el primer!

L'enquesta

Carregant...

Em critiques?

Fas un concert i t'agradaria que un dels nostres crítics vingués a escoltar-lo? Omple el formulari!