Palau 100 inaugura una nova sèrie de piano

La Porta Clàssica 12-02-2011

El finès Olli Mustonen serà el primer el proper 16 de febrer

-El proper dimecres 16 de febrer, a les 20.30 h, el Palau de la Música Catalana estrena la seva primera sèrie de piano en el marc del cicle Palau 100. Seran quatre recitals que aplegaran alguns dels més grans talents internacionals de l'àmbit pianístic, el primer dels quals protagonitzat per Olli Mustonen i posteriorment amb els intèrprets Grigorij Sokolov (5 d'abril), Barry Douglas (10 de maig) i Elisabeth Leonskaja (7 de juny).

El pianista que obrirà la sèrie, el finlandès Olli Mustonen, oferirà un recital dedicat a la música russa, amb obres de Txaikovski, Shchedrin i Skriabin. Es tracta d'un músic polifacètic (pianista, compositor i director), guanyador de les Young Concert Artists International Auditions el 1987. Mustonen és un artista convençut que cada actuació ha de tenir la frescor de la primera vegada, a fi d'aconseguir que el públic i l'intèrpret es trobin amb el compositor com si fos contemporani. 

Una hora abans del concert (a les 19.30 h), una conferència de "Parlem de Música", activitat que també s'ha inaugurat aquest any en el marc de Palau 100, aproparà el públic al repertori de l'actuació de Mustonen. En aquesta ocasió, la periodista Mònica Pagès desglossarà la figura del compositor Aleksandr Skriabin. La sessió, d'accés lliure, tindrà lloc a la Sala de Música de Cambra del Palau de la Música Catalana.

Comentaris

Encara no hi ha comentaris. Fes el primer!

L'enquesta

Carregant...

Em critiques?

Fas un concert i t'agradaria que un dels nostres crítics vingués a escoltar-lo? Omple el formulari!