Perquè nosaltres, en qüestió de música, tenim poques manies...

La Porta Clàssica 02-10-2011

-Aquest proper dilluns 3 d'octubre comença Melòmans sense Manies, un programa radiofònic conduit per Xavier Villanueva, crític musical i col·laborador habitual de La Porta Clàssica. Neix de l'experiència gratificant de Segle XX, un programa emès la temporada passada on es repassaven els tòtems de les músiques populars del segle passat.

Melòmans sense Manies serà un programa setmanal de Ràdio Silenci amb la col·laboració de La Porta Clàssica d'una hora de durada on s'explicarà, sense pretensions i sense complexos i amb caràcter monogràfic, un esdeveniment musical interessant dels dies a venir. D'aquesta manera, pot ser una introducció per als que tinguin pensat anar al concert, un al·licient per als que encara no tinguin fet el pla cultural o simplement una oportunitat per conèixer millor aquell músic o grup. El programa abordarà artistes però també festivals, productores, discogràfiques, empreses culturals... per saber-ne una mica més de la música però també de tot el que l'envolta.  Com en tot bon programa, hi haurà convidats, regals i sobretot molta música... sense manies. 

I per als que no en tinguin prou amb la prèvia, després de cada concert es publicarà a La Porta Clàssica la crítica corresponent.

El programa es podrà sentir cada dilluns de 21h a 22h a Ràdio Silenci (La Garriga) i també hi haurà disponible el podcast al blog del programa i a lpc3.com.

Comentaris

Encara no hi ha comentaris. Fes el primer!

L'enquesta

Carregant...

Em critiques?

Fas un concert i t'agradaria que un dels nostres crítics vingués a escoltar-lo? Omple el formulari!