Premis Enderrock de la crítica

La Porta Clàssica 08-01-2011

-Ordre i aventura (Sones) de Mishima és el millor disc de l'any i millor disc de pop-rock en català segons els Premis Enderrock de la crítica. El podi dels tres millors discos en català de l'any el completen Al marge d'un camí (BankRobber) de Sanjosex, considerat per la crítica el millor disc de cançó d'autor d'enguany, i Fràgil (DiscMedi) d'Els Pets. El grup de Constantí, a més a més, s'endú el guardó de millor artista, en reconeixement a una trajectòria que aquest 2010 ha sumat 25 anys.

Estúpida Erikah, amb el disc Decorant interiors, decorant exteriors (Temps Record) ha estat considerat per la crítica l'artista revelació de 2010, i Kaulakau, amb In Fabula (DiscMedi) s'endú el premi al millor disc de folk. Adelante Bonaparte (Buena Suerte) d'Standstill ha estat considerat el millor disc català en altres llengües de 2010.

En la votació hi han participat una desena de periodistes musicals, que han elegit els millors àlbums i els millors temes en català de pop-rock, cançó d'autor i folk, així com el millor disc català en altres llengües.

Comentaris

Encara no hi ha comentaris. Fes el primer!

L'enquesta

Carregant...

Em critiques?

Fas un concert i t'agradaria que un dels nostres crítics vingués a escoltar-lo? Omple el formulari!