Primera edició de la Beca Innovació en Cultura Popular

La Porta Clàssica 20-11-2010

-La Fundació Jaume Casademont convoca la primera edició de la Beca Innovació en Cultura Popular.

L'objecte de la convocatòria és impulsar la producció i exhibició de cultura popular catalana amb la finalitat de crear nous espectacles, moderns, actuals, atractius al públic, i essent capaços de crear sinèrgies amb altres formes de cultura com poden ser les arts plàstiques, la música, el circ, la literatura, els museus, etc.  

La necessària conservació dels diferents tipus de cultura popular ha d'anar estretament lligada amb l'evolució i modernització, adaptant-se a les noves realitats temporals i socials i obrint espais a la reflexió cultural. La Beca Innovació en Cultura Popular pretén crear l'entorn adequat perquè les persones o entitats puguin desenvolupar aquesta creativitat i al mateix temps posar-la en pràctica.

Impulsen aquest projecte la Fundació Jaume Casademont de Girona, la Fundació Embat Cultural de Vic, la Fundació Fira Mediterrània de Manresa i compta amb el suport de l'Ajuntament de Girona i l'Ajuntament de Vic.

La dotació de la beca és de 5.000 euros per a la producció d'un espectacle de Cultura Popular i tota la informació per a participar-hi es troba aquí.

Comentaris

Encara no hi ha comentaris. Fes el primer!

L'enquesta

Carregant...

Em critiques?

Fas un concert i t'agradaria que un dels nostres crítics vingués a escoltar-lo? Omple el formulari!