Torna el Festival de Jazz de Barcelona

La Porta Clàssica 18-09-2010

-El passat dimecres es va presentar la 42ª edició del Voll-Damm Festival Internacional de Jazz de Barcelona, la primera després que l'organització rebés a principis d'any la Medalla d'Or de l'Ajuntament de Barcelona. Tindrà lloc entre el 3 de novembre i el 2 de desembre i, segons el seu director, Tito Ramoneda, ha mantingut el pressupost de l'any anterior així com els preus de les entrades. Això no ha impedit diversificar l'oferta, ja que en aquesta edició s'hi incorporen espais nous, com l'Hotel Havana o els Jardinets de Gràcia i cicles nous, com el Veus de Barcelona al Harlem Jazz club o Saxologies, amb un abonament específic.

Dins la programació destaquen noms com Sonny Rollins -que rebrà la medalla del Festival-, Chick Corea, Omar Sosa amb Jaques Morelenbaum, Jamie Cullum, Kenny Garrett, Fanfarlo, el projecte Afro-Cubism, amb Eliades Ochoa al capdavant i Chucho Valdés, entre d'altres.

El jazz s'alia amb el bon vivant i seran múltiples les possibilitats de compartir amb els seus protagonistes un bon àpat, un cocktail, un ressopó o un maridatge de vins.

Un pròleg del Festival seran els concerts gratuïts del primer i últim cap de setmana d'octubre, amb Street Parade dalt d'un bus turístic inclòs.

Comentaris

Encara no hi ha comentaris. Fes el primer!

L'enquesta

Carregant...

Em critiques?

Fas un concert i t'agradaria que un dels nostres crítics vingués a escoltar-lo? Omple el formulari!