VII Festival Internacional de Música "El Convent" de Blanes 2010

La Porta Clàssica 04-07-2010

Els concerts seran els dies 23, 24 i 31 de juliol coincidint amb la Festa Major

-El proper dia 23 de juliol s'inaugurarà la setena edició del Festival Internacional de Música "El Convent" de Blanes, que comptarà amb la participació, durant tres dies, d'un cartell d'intèrprets de primer ordre. Enguany, el Festival ofereix una sèrie de propostes musicals de diversos formats, i estils. Aquest any inclou un concert de swing amb la cantant Adel Lee i el Sextet Band.

El Festival se celebra durant la Festa Major de Blanes i coincideix, per tant, amb el XLè Concurs Internacional de Focs d'Artifici d'aquest municipi de La Selva. Amb aquest motiu, els dos primers concerts comencen a les 8 del vespre i compten amb l'al·licient de poder seguir l'espectacle pirotècnic des dels jardins pròxims al Convent, un cop acabat el concert i tot gaudint d'un petit refrigeri. L'últim concert del Festival, en canvi, comença a les 10 de la nit. En tots els casos, els jardins i la capella del Convent s'obren per a la visita una hora i mitja abans del concert.

Els preus de les entrades oscil·len entre els 25 i els 35 euros.

Per a Míriam Biosca, directora artística del Festival, "aquesta setena edició ve a confirmar l'èxit d'un festival de música culta que es desenvolupa en un entorn excepcional i que cada any continua creixent. Enguany, preveiem superar l'assistència de 900 persones que tindran l'oportunitat de delectar-se i gaudir d'un cicle d'interpretacions magnífiques".

En aquesta setena edició, col·laboren amb el Festival Internacional de Música "El Convent" de Blanes les següents entitats: Fundación Albéniz, Palau de la Música Catalana, Concurs Internacional de Cant Francisco Viñas, Departament de Cultura i Mitjans de Comunicació de la Generalitat de Catalunya, Ajuntament de Blanes, Renovatio Cars, La Vanguardia, Juventudes Musicales de España-Joventuts Musicals de Blanes, Audi-Ewautos, Estil Ceramic Santos - "Neff", "El Claustre" Galeria d'Art, Catalunya Ràdio - Catalunya Música, Movil Music, Rosetta, Todoboda, Tarannà, Romaní fotografia, Roberto Ramos Photography.

Trobareu més informació a www.el-convent.com

Comentaris

Encara no hi ha comentaris. Fes el primer!

L'enquesta

Carregant...

Em critiques?

Fas un concert i t'agradaria que un dels nostres crítics vingués a escoltar-lo? Omple el formulari!