Èxit de públic en el primer agost musical del Palau

La Porta Clàssica 11-09-2010

El cicle musical Palau30' ha atret 7.300 persones, i el Palounge, a 10.000

-Les noves propostes d'estiu del Palau de la Música Catalana, Palau30' i Palounge, han atret 17.300 persones durant el mes d'agost. El cicle Palau30' ha ofert 88 concerts de petit format que, amb més d'un 70 % d'ocupació, han aplegat 7.300 persones. Per la seva banda, la Plaça del Palau, amb el Palounge, ha acollit 23 concerts amb un èxit diari d'assistència, assolint la xifra de 10.000 espectadors.

Palau30', una iniciativa del Palau de la Música Catalana en coproducció amb el Festival Mas i Mas, ha estat una aposta pels concerts de petit format i la diversitat de gèneres a la Sala de Música de Cambra del Palau. Ha acollit la veu de Sílvia Pérez Cruz, el fado de Névoa, el tango de Marcelo Mercadante i Gustavo Battaglia i artistes com Olvido Lanza, The Minstrels o Llibert Fortuny i Manel Camp, que van tancar el cicle el passat 31 d'agost.

D'altra banda, més de 450 persones han seguit diàriament les propostes de Palounge, en el qual el públic ha gaudit d'una programació produïda pel Palau de la Música Catalana amb la col·laboració del Taller de Músics que incloïa dilluns cubans, dimarts de tango, dimecres d'autor, dijous de rumba, divendres brasilers i diumenges cèltics. En total han estat 10.000 els espectadors que han assistit als concerts a l'aire lliure acompanyats d'un refresc o alguna de les propostes gastronòmiques que s'han ofert a la Plaça del Palau.

18 de les formacions programades per Palau30' estaven nodrides d'artistes nascuts o residents a Catalunya. Per la seva banda, de les 6 actuacions que han conformat el Palounge, 4 d'elles han comptat amb músics catalans.

 

Fotografia de Lorenzo di Nozzi

Comentaris

Encara no hi ha comentaris. Fes el primer!

L'enquesta

Carregant...

Em critiques?

Fas un concert i t'agradaria que un dels nostres crítics vingués a escoltar-lo? Omple el formulari!