Formulari de subscripció al Newsletter

Política de privadesa

Ús de la informació

La Porta Clàssica mai compartirà, vendrà o llogarà informació ni adreces de correu electrònic de cap usuari ni subscriptor. Les adreces de correu electrònic dels subscriptors als butlletins electrònics es troben protegides.

Les adreces de correu electrònic carregades en la base de dades de La Porta Clàssica pertanyen als subscriptors i només podran ser utilitzades per a enviar el tipus d'informació que cada subscriptor ha acceptat rebre prèviament.

Seguretat

Aquest lloc web inclou totes les mesures tècniques necessàries per a protegir la informació dels usuaris. Quan els usuaris envien informació a través del lloc web, la seva informació està protegida tant en línia com fora de línia. La importància de la seguretat i privadesa dels nostres usuaris, així com la dels subscriptors als butlletins, és recordada contínuament a tota persona que treballi amb nosaltres.

Subscripció i desubscripció

La Porta Clàssica proveeix als usuaris les eines per a subscriure's o desubscriure’s als butlletins de correu electrònic que s'envien amb el nostre sistema.